Toiminta

Happi Priden nuorten ja nuorten aikuisten tapaamiset ovat vapaamuotoisia ja tapaamisten kulkua ohjaa Helsingin kaupungin nuorisotyöntekijät yhdessä HeSeta ry:n yhteisötyöntekijän ja vapaaehtoisten kanssa. Tapaamisiin kuin myös iltojen toimintaan voi osallistua itselleen sopivalla tavalla. Pidämme tapaamisten alussa lyhytmuotoisen esittäytymis- ja kuulumiskierroksen, jolloin jokainen voi halutessaan kertoa itsestään muutamalla sanalla. Rennon oleskelun ohella keskustellaan ajankohtaisista asioista, viikon tapahtumista tai joistain nuoria kiinnostavista teemoista. Meillä pelataan myös paljon erilaisia lauta- ja korttipelejä, joihin on helppo tulla mukaan. Illan päätämme fiiliskierroksella.

Keväällä on suunnitelmissa pitää erilaisia teemallisia keskusteluita, työpajoja ja toiminnallisia harjoitteita kävijöiden toiveiden pohjalta. On toivottu mm. sateenkaarikulttuuriin liittyviä teemoja, teatteria, taidetta, kädentaitoja ja ruuanlaittoa. Tämän lisäksi meillä käy Happi Pridessa vierailijoita ja järjestämme retkiä sekä Special-iltoja kerran kuukaudessa lauantaisin.

Kävijät saavat esittää toiveita tapaamisten sisällöiksi/aiheiksi ja he voivat halutessaan myös osallistua toiminnan suunnitteluun ja toteuttamiseen. Erityisesti kuukauden ensimmäisenä lauantaina on nuorista ja nuorista aikuisista koostuvan toimintaryhmän toteuttamaa erityistä ohjelmaa. Jos haluaisit mukaan toiminnan suunnitteluun ja toteutukseen, niin lisätietoa ryhmästä saat ohjaajilta paikan päällä tai voit olla yhteydessä myös happipride@hel.fi tai 040 1940 892.

Happi Priden nuorten ja nuorten aikuisten tapaamiset pidetään Nuorten toimintakeskus Hapessa (Sörnäisten rantatie 31, 2. krs). Tarkemmat aikataulut ja teemat löytyvät Happi Priden FB:sta ja Instagramista.

Facebook: Happi Pride
Instagram: @happipride


Helsinki Pride

Happi Pride osallistuu vuosittaiseen sateenkaarikulttuuri- ja ihmisoikeustapahtumaan Helsinki Prideen 24.–30.6.2019.