PRIDE 2019 kulkueeseen mukaan!

(FIN/SWE/ENG)

Tervetuloa marssimaan kanssamme huomenna 29.6 Helsinki Pride-kulkueessa. Tapaaminen on Kluuvikadun ja Yliopistonkadun kulmassa, Picnic-kahvilan edessä, klo 11.00. Siitä kävelemme yhdessä Senaatintorille ja kulkueeseen. Kulkue päättyy Kaivopuistoon, jossa on paljon hauskaa ohjelmaa.

Välkommen att gå med oss i Prideparaden imorgon 29.6. Vi träffas kl. 11.00 vid hörnet av Glogatan och Universitetsgatan, utanför cafe Picnic. Därifrån går vi tillsammans till Senatstorget och paraden. Prideparaden tar slut vid Brunnsparken var det ordnas en massa skoj program.

Welcome to march with us in the Helsinki Pride-parade tomorrow 29.6. We’ll meet at the corner of Kluuvikatu and Yliopistonkatu at 11.00. From there we’ll walk together to Senaatintori and the Helsinki Pride-parade. The parade will end up in Kaivopuisto with lots of fun activities.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *