Maanantaina 17.6. retkelle!

Heips, mahtavia juttuja luvassa, sillä maanantaina 17.6 retkipäivänä lähtö olisi klo. 13:00 Happi pridesta, josta suunnamme kohti Arabianrantaa missä osallistuisimme “Satakolkyt” talkoihin eli kävelisimme rantaa pitkin tietyn matkan ja keräisimme roskia! Mukaasi et tarvitse kuin itsesi, sillä meidän puolesta tulee siivousvälineet. Tämän jälkeen pysähtyisimme mukavaan paikkaan ja järkkäisimme pientä piknik-actionii. Luvassa siis chillailua musiikin ja lautapelien kera. Jos sää ei ole mieluisin suunnataan sen sijaan kohti kaupungin museota!!

 

Hej allihopa!

På måndag (17.6)  är det dags för utflykt med Happi pride! Denna måndag gör vi havet en tjänst och plockar skräp vid arabiastranden och delta i “satakolkyt”. Vi samlas vid Happi pride 13.00 för att sedan gemensamt ta oss till straden, efter städningen kommer vi att stanna upp någonstans och ha picknickhäng med brädspel och musik!

Om vädret sviker så tar vi oss till nationalmuseet istället!

Hoppas vi ses!

 

Yo peeps, awesome stuff is planned for Monday 17.6 because we’re are going on a little day trip.

We’ll depart from Happi Pride at 13:00, from where we’ll head towards Arabianranta where we’ll participate in the”Satakolkyt”. We’ll be walking along the beach for a certain distance and collect the trash along the way! You only need to bring yourself, because we will be providing cleaning tools and supplies. After that is done we will stop in a nice place and have ourselves a little picnic. So that means chilling out with music and board games. If the weather is not the best, we’ll be going to the city museum instead!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *